Change is in the air
Å motta priser, gjøre bookinger og spore sendinger er en prosess som krever ressurser i både tid og kapasitet. Tradisjonelt har bookingprosess på flyfrakt foregått på telefon og e-post.

Kuehne + Nagel har nå forenklet det hele for deg, og laget en online løsning som gjør booking av flyfrakt enklere og raskere enn noen gang. Nå kan du forespørre pris, booke og spore dine sendinger online, hvor som helst – når som helst.

KN FreightNet gir deg alt du trenger for å ordne dine flyfraktsendinger på ett sted. Med brukervennlige menyer og oversiktlig navigering, får du bedre kontroll over alle dine bookinger og forespørsler.

Se video over hvordan det hele fungerer, her:

Flyfrakt er bare begynnelsen. Som et av de mest innovative selskaper i verden, fortsetter Kuehne + Nagel sin satsing på e-handel løsninger. Den videre utviklingen av KN FreightNet for sjøfrakt og bilfrakt er godt i gang.

Gå inn på www.knfreightnet.com og kom i gang enkelt i dag.

Om Kuehne + Nagel

Med ca. 66,000 ansatte på mer enn 1000 lokasjoner i over 100 land, utgjør Kuehne + Nagel gruppen et av verdens ledende logistikkselskaper. Selskapets sterke markedsposisjon ligger i sjøfrakt, flyfrakt, lagertjenester og Overland, med et klart fokus på IT-baserte integrerte logistikkløsninger.
Besøk www.kuehne-nagel.com for mer informasjon.