Kyvik Industrivarehuset AS er blant de ledende i Norge innen leveranser av verneutstyr, arbeidstøy, verktøy, slip og rekvisita til det profesjonelle markedet i Norge. Vi er etablert med lagerførende avdelinger i Bergen, Haugesund og Stavanger.

 

Kyvik Industrivarehuset AS er ett heleid datterselskap av Kyvik & Co AS, en familiebedrift som nå er i sitt 150. år, og ledes av 5. generasjon Kyvik.

 

Vi vet hvordan det er. Å arbeide i en hardt konkurranseutsatt bransje krever solid innsats, lange arbeidsdager og hundre prosent kontroll på alle kostnader. Vi ønsker å bidra med det vi er best til og sørge for at deres utgifter til verktøy, maskiner og rekvisita alltid er så lave som mulig. Lagerhold, administrasjon, logistikk, innkjøp og håndtering ved eventuelle produksjonsforstyrrelser bidrar til sluttsummen. Vi tenkte at dersom vi kan ta kontroll over alle disse delene, så kan vi også hjelpe dere å få kontroll over de totale kostnadene.

 

Bruk tiden på det du er best til
Arbeidstiden din er en av dine mest verdifulle ressurser. Norske industri-, bygge- og servicebedrifters daglige innkjøp av verktøy, maskiner og forbruksmateriell stjeler ofte unødig mye ressurser fra kjernevirksomheten.

Ved å samle innkjøpene dine hos Kyvik kan du redusere antallet leverandører. Samordnede leveranser og færre fakturaer gir bedre totaløkonomi, og du får mer tid til å gjøre det du er best til – ditt eget arbeid.

 

Se på oss som ditt eget lager
Våre velfylte kjøretøyer kjører på kryss og tvers hver dag og hjelper deg å minimere dine lager- og distribusjonskostnader uten å risikere tilgjengeligheten til viktige produkter. Unngå unødig lagerhold!

Sørg for bare å ha det absolutt viktigste i hus. Resten kan du lagerføre hos oss. Med vår tjeneste Lagerservice tar vi et skritt videre og tar totalansvar for håndtering og drift av et lager tilpasset deg på arbeidsplassen din.

 

Vår kunnskap er din kunnskap
Med riktig kunnskap om produkter kan en liten forskjell mellom ulike produktalternativer spille en avgjørende rolle i siste instans. Det er viktig for totaløkonomien og alltid arbeide med riktig produkt til det faktiske formålet, verken bedre eller dårligere enn det du trenger. Vår lokale forankring med unik kompetanse, engasjement og fleksibilitet kombinert med en sterk sentral organisasjon i ryggen gjør at vi kan hjelpe deg i alle tenkelige situasjoner.

 

Det er noe stort med Kyvik
Kyvik er deleier i BIG-gruppen – et samarbeid mellom lokalt sterke foretak med mer enn 40 fagforhandlere og lagre i Norge og Sverige. Det gir deg direkte fordeler.

Store innkjøpsvolum gir konkurransedyktige priser, og våre nære kontakter med velkjente leverandører rundt om i verden gjør at vi kan forsyne ditt foretak med det beste bransjen kan tilby.

 

kyvik-150

Les mer om Kyvik A/S på www.kyvik.no