eurodent4

Tannbehandling i Norge er ikke direkte billig. Tannimplanteter og porselenskroner er luksusvarer – for de som har råd til det. For de som ikke har råd, er det å kunne betale 70 prosent mindre for samme behandling svært virkningsfullt.

Eurodent ble startet opp i Ungarn og er en av klinikkene mange nordmenn velger å reise til for å gjøre tannbehandlinger til en rimeligere pris. Vi har over 20.000 fornøyde pasienter fordelt på klinikkene våre, og alle nyter at vi som eneste tannklinikk tilbyr garanti og oppfølging av behandlinger utført i Budapest i Oslo, Bergen og Alta.

Gjennom årene har Eurodent tilegnet seg flere erfarne tannleger og spesialister både i Norge og Ungarn. Tilbudet gjelder både allmenn tannbehandling, protetikk, kirurgi og tannregulering. I tillegg har Eurodent eget tannteknisk laboratorium, og kan med dét gjøre alt på ett sted. Derfor er prisene 30-70 % lavere enn hos norske tannleger. I tillegg tilbyr alle klinikkene bedriftsavtale med 10 % rabatt på tannbehandling. Målet er å gi behandling til alle som har behov for det.

Pasientene anbefaler Eurodent med glede til sine venner og bekjente, samt skriver anmeldelse i sosiale medier. Morten Hernæs som fikk behandling både i Oslo og Budapest, fremstår gjerne som en referanse- og talsmann for tannturisme i Budapest.

Etter mange år hos flere tannleger med varierende resultat var han lei av å få dårlig behandling samt at prisen sto til resultatet. I tillegg hadde han ekstrem tannlegeskrekk. Etter en konsultasjon og forberedende behandling i Oslo, reiste han til Budapest.

«Når turen til Budapest ble bestemt så var vi spente på hvordan mottagelse og behandling ville bli, – skriver han i sin referanseartikkel. – Jeg må få si at når alle bekymringer kunne legges igjen hjemme så er dette faktisk tilfelle. For et mer serviceminded personale, hyggelige tannleger samt lyse lokaler gjorde at jeg trivdes fra første stund.

Her vil jeg si at når man snakker om tannturisme så er det absolutt å anbefale. I mitt tilfelle ble turen til Budapest et vellykket valg som har gjort min hverdag mye mer behagelig, uten smerter av noe slag, tenner jeg kan være stolt av. Og ikke minst: Tannhygienen har forbedret seg 100 %. Eurodent er det eneste, beste og ikke minst et rimelig alternativ for å få riktig og god tannbehandling».

 

Utenlandske tannklinikker kan være opptil 70 prosent billigere enn norske tannklinikker.

Les hele denne og andres historier på http://www.eurodent.no/referanser/