Annonse
Annonse
Add new
Skjermbilde 2017-01-23 kl. 08.48.02

Reid Berger Stokke

Global Maritime

Global Maritime Consultancy & Engineering, en tilbyder av marine warranty, dynamic positioning og engineerings-tjenester til offshore-sektoren, har utnevnt Reid Berger Stokke til å lede sin nye businesslinje, GM Solutions.

Marit Sandmoe Bilde offshore-no Nytt om navn Jan 2017

Marit Sandmoe

Håland Instrumentering AS

Marit Sandmoe er nå ansatt som senior prosjektingeniør i Håland Instrumentering AS. Hun kommer fra Archer med erfaring som prosessingeniør og ventilansvarlig.

Profilbilde AHA 300x300

Anders Hagen (33)

Envirex AS

Anders tiltrer som ingeniør og teknisk tegner på vårt prosjektteam. Han har lang erfaring med produktutvikling og design, og vi er derfor svært glade for å kunne øke vår kapasitet og kompetanse.

Offshoreno

Trond Inge Oppheim (47)

SKF Norge AS

Ansatt som Business Development Service and Sales Engineer. De siste ti årene har han hatt stilling som Account Manager med resultatansvar for salg av drift og vedlikeholdsløsninger og service med egen kundeportefølje og nøkkelkunder, hovedsaklig innen olje og gass sektoren. I SKF vil Trond Inge få ansvar for egen kundeportefølje og eksisterende nøkkelkunder.

Skjermbilde 2016-12-23 kl. 14.29.19

Helge Gjøsæter (53)

Apply Leirvik AS

Blir ny administrerende direktør ved Apply Leirvik på Stord. Gjøsæter har tidligere arbeidet tre år som leder for engineering & innkjøp for Apply Leirvik og har deretter vært styremedlem i bedriften.

BjørnHansen

Bjørn Hansen (36)

DunlopHiflex AS

Bjørn Hansen har begynt i Dunlop Hiflex AS som sales support engineer. Bjørn har lang erfaring i fra bransjen innen som er slanger og koblinger. Og Bjørn har tidligere jobbet som selger av slanger, samt at han har reist en del offshore for å montere og registrere slanger for kunder.

KjetilGustavson (002)

Kjetil Gustavson (41)

Q10-personell

Kjetil kommer fra stillingen som Regional Manager i Amesto Top Temp, hvor han har drevet med rekruttering og utleie av hovedsakelig økonomer og ledere siden 2011. Han er DNV-sertifisert rekrutterer og hans store nettverk og erfaring passer godt inn i Q10-personell sine vekstambisjoner i Rogaland og tilfører selskapets eksisterende kompetanse enda mer bredde. Kjetil startet 01.12.16 og vil lede Q10-personell sitt kontor i Stavanger og på Bryne.

EE08EC20-1005-47C2-9513-95DEB43CE343

Morten Løvneseth

Inspectia

Prosjektleder. Byggeoppfølging av stålkonstruksjoner og mekanisk utstyr i inn- og utland.

kvb

Karl Vegard Blindheim

Dfind Engineering

Vi ønsker Karl Vegard Blindheim velkommen til Dfind Engineering. Han har 15 års erfaring fra rekruttering og konsulentvirksomhet innen engineering og IT, og har arbeidet i Bergen, Oslo og Stavanger.